Ние би сакале да презентираме Aqua Systems AD - лиценцирана градежна компанија со првата категорија, со седиште во Бургас, докажан лидер во областа на инфраструктурата и еколошката конструкција со повеќе од 15 години искуство. "Аква Системс" АД е финансиски стабилна бизнис структура со годишен обрт од над 40 милиони евра, без нето годишни финансиски загуби, со повеќе од 120 вработени, од кои над 10 висококвалификувани инженери и експерти.

Клучните фактори за раст и активностите за Друштвото се иновации и модерна техника, како сме сопственик на најголем број хибридни копачи Komatsu во Европа, конкурентни цени, како нашата цел е да прави профит од оптимизација на трошоците, во комбинација со водечките инженеринг вештини, способност за решавање на комплексни задачи и постојано подобрување преку професионална сертификација.

Нашата компанија поседува потребните средства и капацитети како индустриска база, градежни машини и опрема за вршење и исполнување на ископување и земјени работи, системи за водоснабдување и канализација, системи за наводнување, брани, подводни објекти, канализации и прочистување на пиење води, објекти за заштита на животната средина, рехабилитација на депонии за цврст отпад, енергетски мрежи и трафостаници, домување и индустриска градба итн. Преку своите партнери, Aqua Systems AD обезбедува испорака на сертифицирани висококвалитетни инертни материјали.

Во заклучок, опремата и вештините кои ги имаме, како и искуството што сме го стекнале, издвојува "Аква Системс" АД од останатите компании во индустријата, и ни овозможува да работиме кога другите се откажуваат, поставувани границите на нашите можности до границата на имагинацијата на нашиот тим на професионалци.

                                                                                                                                                   Извршен директор: Марина Колева